Bureau Bersma begeleidt, adviseert en organiseert.  
home contact werkwijze eveline bersma
foto's opdrachtgevers gastenboek / referenties agenda
 

Gastenboek / Referenties:

 

"Actief, betrokken en doortastend. Dat kenmerkt van de manier waarop Eveline Bersma ons ondersteunde bij het organiseren van een 'Startdag' voor de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk - een dag voor 200 mensen. Zij doet dat vanuit een vriendelijke en open houding waarbij wij als opdrachtgever de regie houden. Een mooie samenwerking! Dank daarvoor."

Gerard Frank Solllman
Manager a.i. Shared Service Center
Protestantse Kerk in Nederland

26 september 2017

 

"Op 7 en 8 november 2016 waren er twee studiedagen over het thema 'Faith, Law and Redemption in Jesus and Paul; Reformation Themes and Christian-Jewish Relations' op het conferentiecentrum De Werelt in Lunteren. Georganiseerd door Kerk en Israël en de Protestantse Raad voor Kerk en Israël. Met Nederlandse en Amerikaanse sprekers. Dit had niet gekund zonder de enthousiaste en deskundige begeleiding van Eveline Bersma. Vanaf de start van het project, ruim een jaar eerder, was het contact plezierig en professioneel. Met een aantal van 100 deelnemers wist zij alles in goede banen te leiden. Kortom, wil je dat een conferentie op rolletjes verloopt, en wil je dat dat goed, ontspannen en met humor gaat, doe dan een beroep op Bureau Bersma."

Eeuwout van der Linden
verbindend specialist voor Kerk en Israël, Protestants Dienstencentrum

15 januari 2017

 

Jaap Franken, teamleider Gemeenteadvies, Kerk in Ontwikkeling (Dienstenorganisatie Protestantse Kerk)

Eveline heeft als projectcoördinator een zeer grote bijdrage geleverd aan de 2e t/m 5e Landelijke Pastorale Dag (2013-2016). Deze, onder verantwoordelijkheid van de Protestantse Kerk in Nederland georganiseerde dagen, kenden gemiddeld 500 deelnemers.
Vanuit haar kennis en ervaring had Eveline een grote inbreng, zowel  t.a.v. de inhoud van het programma als de organisatie van de dagen. Haar inbreng was steeds betrokken en inspirerend.
Namens het projectteam onderhield zij contacten met de, ruim 30, workshopleiders en andere samenwerkingspartners. Mede door haar inbreng scoorden deze dagen hoog in de waardering van de deelnemers. Met name de vele complimenten ‘voor de goede organisatie’ schrijf ik op haar conto.
Van harte beveel ik Eveline aan, zij beschikt over de kwaliteiten om ook uw studiedag of conferentie tot een succes te maken.

4 augustus 2016

 

Marieke Kroneman, docent Pedagogiek Haagse Hogeschool

Eveline Bersma heeft heel goed verschillende praktische klussen en ook onderdelen van de inhoudelijke afstemming uitgevoerd bij het organiseren van de Middag van de Pedagogiek aan de Haagse Hogeschool, opleiding Pedagogiek. Dat heeft ze helemaal gedaan volgens haar eigen enthousiaste motto 'laat de opdrachtgever stralen'.

14 juni 2016


Eveline Bersma was met haar bureau betrokken als organisator bij de eerste Landelijke Predikantendag op 22 september 2014, een project wat geen voorloper kende en dus extra spannend was. Vanaf het eerste begin heeft ze zich actief betrokken en een meedenkend organisator getoond. Ze is secuur, denkt vooruit, kijkt niet op een uurtje en reageert altijd heel snel. Ik beveel haar van harte aan als organisator/meedenker/ontwerper zowel van grote als van kleinschalige evenementen.

ds. Hans van Ark, projectleider Landelijke Predikantendag
oktober 2014


Referentie van De Haagse Hogeschool

Referentie van De Haagse Hogeschool
augustus 2014 geplaatst


En dank aan @BureauBersma voor de organisatie van een geweldige seminarweek over de toekomst van het sociale werk @dehaagse.

Nienke van Dijk
via Twitter
14 februari 2014


Eveline heeft onze 117e Landelijke Diaconale Dag van Kerk in Actie opnieuw georganiseerd als projectleider en kartrekker van het kernteam.
Dit heeft ze met veel verve, vanuit een sterk commitment en met grote kwaliteit gedaan. De dag is door haar inzet geslaagd verlopen. De organisatie van dit evenement vraagt om strategisch inzet, het verkrijgen van draagvlak en het samenbrengen van verschillende behoeften in een totaal programma. Een warme aanbeveling voor elke relatie van Kerk in Actie die op zoek is naar de juiste projectleider voor het organiseren van een werkdag tot een groot evenement.

Carla van der Vlist
Teamleider Kerk in Actie Binnenlands Diaconaat
21 november 2012


Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Waar voor uw geld
Voor het organiseren van de conferentie Christelijke inspiratie en mondiaal burgerschap, de agenda voor morgen, heeft Eveline Bersma als projectleider een grote rol gehad in het realiseren van deze conferentie tussen partners die nog niet eerder een dergelijke conferentie samen hebben georganiseerd. In haar rol als inhoudelijk betrokken organisator heeft zij een grote inbreng gehad in het realiseren en doen slagen van deze conferentie. Kernwoorden daarbij zijn: goede organisator, inhoudelijk betrokken en creatief meedenken.
Voor een dergelijke niet alledaagse klus neemt Eveline de zorgen van de organisatie op zich. Dat geeft ruimte om alleen met de inhoud bezig te kunnen zijn. Daarom een hartelijke aanbeveling voor al uw conferenties, toog- en studiedagen. Bureau Bersma ontzorgt!

Evert Jan Hazeleger
Programmamanager Kerk in Actie
september 2012


Eveline Bersma heeft voor ons de conferentie ‘christelijke inspiratie en mondiaal burgerschap: agenda voor morgen’ georganiseerd. Ze heeft dat op een hele plezierige en vakkundige manier gedaan. Ze gaat achter de schermen heel precies te werk, en denkt tegelijkertijd inhoudelijk mee. Wij kijken terug op een mooie dag!

Marinus Verweij
ICCO
conferentie 31 augustus 2012


Eveline werkt stipt, beslist, enthousiast en inspirerend, met oog voor het veelbetekenende detail. De manier waarop zij de jaarlijkse Landelijke Diaconale Dag organiseert is voorbeeldig. Aan alles is gedacht. Organisatie en ideaal vallen mooi samen, kijk maar naar die geweldige biologisch lunch voor duizend diakenen. Samenwerken met Eveline is zakelijk en inspirerend tegelijk; kan het mooier? Nee.

Kees Posthumus
storyteller
15 februari 2010

 

AVG/Privacyverklaring